Skip to content

F&B manager

Amersfoort, Utrecht, NederlandManagement


FOOD AND BEVERAGE MANAGER

Jij bent pas tevreden als iedereen dat is. En dat is met alle medewerkers, honderden gasten en veel leveranciers een grote ambitie.
Je bent verantwoordelijk voor de Food & Beverage afdelingen bestaande uit; SIXX Cocktailbar, Chiccio koffiebar, Life Cooking, Club Tucan en de afdeling Banqueting. Daarnaast hebben we ook nog een ruim aanbod aan vergaderzalen!

‘‘ALS FOOD & BEVERAGE MANAGER ZORG JE CONTINU VOOR ONTWIKKELING!”


WAT GA JE DAN PRECIES DOEN?

Jij bent verantwoordelijk voor de aansturing van het gehele F&B team. Je bent zichtbaar aanwezig op de vloer voor onze gasten én medewerkers.
Je deinst niet terug voor alle administratieve werkzaamheden die hierbij komen kijken, denk aan personeelsplanningen, verzuim, verlof en instroom. Je doet bestellingen, facturatie en verantwoord cijfers naar het MT, dit doe je met een commercieel oogpunt om de omzet nog meer te maximaliseren.

En verder;

 • Gasten te woord staan en zorgen voor een optimale beleving;
 • Je hebt een controlerende rol over het gehele F&B;
 • Je beheert digitaal de gebruiks- en verbruiksvoorraad; 
 • Je onderhoudt contacten met verschillende leveranciers, maar ook met (hotel)scholen en andere onderwijsinstellingen.

WAAROM PAST DEZE BAAN BIJ JOU?

Je zit vol met energie en vindt het leuk om met het team te zorgen voor een goed draaiend restaurant. Jij begeleidt je collega’s en bent voor hen een betrouwbaar aanspreekpunt. Je motiveert en enthousiasmeert het team en legt de nadruk op hun tevredenheid en ontwikkeling. Je hebt zelfkennis, bent kritisch en je bent altijd bezig met wat beter kan. Gastvrijheid betekent voor jou nét die stap extra zetten om ervoor te zorgen dat onze gasten het hotel verlaten met een glimlach.

Daarnaast is het fijn als je;

 • Je hebt een Mbo-diploma hebt met minimaal 3 jaar werk ervaring in een relevante werkomgeving;
 • Je vloeiend Nederlands spreekt (Engels is een pré);
 • Een helikopterview hebt, jij weet precies wat waar speelt;
 • Je hebt systeemkennis (Word, Excel, Powerpoint e.d.).

WAAROM WE BIJ VAN DER VALK STRALEN?

Werken bij Van der Valk International B.V. betekent; werken in de meest sfeervolle omgeving, met de leukste collega’s en volop doorgroeimogelijkheden. We werken, zowel voor als achter de schermen, hard om ervoor te zorgen dat gasten een fantastisch verblijf ervaren.
En naast hard werken, hoort ook plezier maken met elkaar! En daarom kun je naast een goed salaris een ontzettend gaaf pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden van ons verwachten!

Daarnaast kun je in ieder geval rekenen op:

 • Een salaris tussen € 3.800,- en € 5000,- bruto per maand, afgestemd op jouw ervaring en capaciteiten;
 • Een laptop en telefoon van de zaak;
 • Een Friends & Family membercard die jou korting geeft op o.a. overnachtingen en in onze restaurants;
 • Een functie binnen een familiebedrijf met een gezellige werksfeer waar teamwork de basis van het succes is.

LEER ONS KENNEN!
Van der Valk International BV (VDVI) is een holding, waartoe verschillende hotels in binnen- en buitenland behoren. Van der Valk International is ontstaan uit de Nuland-staak, de staak van Gerrit en Toos van der Valk. Tot de holding behoren 9 Nederlandse hotels, een aantal Duitse hotels, 1 in België, 1 in Spanje en 1 op het prachtige eiland Bonaire. En aangezien ondernemen in ons DNA zit, zijn wij volop bezig met uitbreiden.

Ook zijn er andere succesvolle nevenbedrijven en co-creaties, zoals onder andere een partner in technische installaties; Techval, onze eigen boerderij Agro Nuland, EVM19, de Nederlandse Vapiano restaurants en Van der Valk Vitaal.

KLAAR OM TE STARTEN?
Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden en lijkt het je een uitdaging? Stuur dan jouw cv in door op onderstaande 'solliciteren' button te klikken. Heb je eerst nog wat vragen over deze functie? Neem dan gerust contact met mij op, je kunt mij bereiken op 06-39327955, Wilma van der Welle - Recruiter.


Solliciteer via onderstaande knop en wellicht zien wij elkaar snel tijdens een heerlijke kop koffie!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Contact

Heb je een vraag die niet kan wachten? Wij houden ook niet van wachten, dus app ons gerust!

Een van jouw toekomstige collega's zal jou hier te woord staan.