Overslaan naar content

Bedrijfsleider horeca

Op locatie
 • Amersfoort, Utrecht, Nederland
Club Tucan

BEDRIJFSLEIDER HORECA 

CLUB TUCAN

Club Tucan is een multifunctioneel etablissement waarbij spel & plezier centraal staat. Naast een shared dining familierestaurant is er ook een Beach Club met jeu de boules banen en private karaoke ruimtes.

​Food & drinks:
Op de tweede etage bevindt zich het Marly’s restaurant wat geheel ingericht is in tropische sferen. Ook hier hebben we aan de allerkleinsten gedacht en hebben we een hoek helemaal ingericht voor kinderen van de leeftijd 0 – 4 jaar . Samen met de chef-kok ben jij verantwoordelijk voor de menu’s, de inslag en natuurlijk de dagelijkse gang van zaken. In Marley’s heerst een ontspannen sfeer en is de uitstraling en service toegankelijk.
Het menu bevat veel verschillende ‘shared dining’ planken en grill gerechten die vers worden bereid op de lava grill. Ook heeft elke etage een bar waar cocktails, bier, wijn en fris wordt geserveerd​.

Fun:
In de Beach Club bevinden zich jeu de boules banen en twee privé karaoke ruimtes. Tevens beschikken we over een ruimte die zich uitstekend leent voor mooie feesten en partijen van 100 tot 250 personen.

WAT GA JE DAN PRECIES DOEN?
Club Tucan (onderdeel van der Valk Hotels) is op zoek naar jou als bedrijfsleider om de dagelijkse operatie op te pakken en eigen beslissingen te maken en te nemen. Je stuurt grootschalige horeca aan en mag meedenken over mooie events, initiatieven en het verder ontwikkelen van het unieke concept van Club Tucan. Ook krijg je de vrijheid om het bestaande team uit te breiden, te trainen en/of bij elkaar te brengen. Een veelzijdige functie met veel variatie en uitdagingen!

WAAROM PAST DEZE BAAN BIJ JOU?
Voor de functie van bedrijfsleider zijn natuurlijk leidinggevende competenties erg belangrijk.
Jij hebt een stabiele, sterke en besluitvaardige persoonlijkheid, wat nodig is om leiding te geven aan een grote groep medewerkers en het voortouw te nemen. Het personeel moet bij problemen een beroep kunnen doen op jou als bedrijfsleider. Je bent communicatief sterk, analytisch en rechtvaardig.

Niet alleen leidinggevende competenties zijn belangrijk. Omdat jij je bezighoudt met veel verschillende zaken binnen het bedrijf, is het belangrijk om goed overzicht te hebben. Je bent analytisch en nuchter ingesteld, scherpzinnig, creatief en kan zaken goed beschouwen. Dit kan jij gebruiken bij het oplossen van conflicten en/of het aandragen van verbeteringen in de werkwijze binnen Club Tucan.

Bedrijfsleider van Club Tucan daagt je uit om alles op rolletjes te laten verlopen. Jij zorgt dat 30 tot 40 medewerkers hun werk goed kunnen doen en hebt een brede verantwoordelijkheid; de werving van nieuwe medewerkers, de inkoop van goederen en het begeleiden en coachen van collega’s en alles wat Club Tucan nodig heeft.
Je bent als bedrijfsleider een micro-ondernemer binnen het unieke concept van Club Tucan.

Jouw 38-urige werkweek is goed gevuld met het:

 • maken van planningen en het rooster
 • het mede opstellen van budgetten
 • de food en drank inslag bewaken
 • de personeelskosten bewaken
 • inzicht en sturing geven aan de maandelijkse cijfers
 • de aansturing van 30-40 medewerkers
 • het bedenken van nieuwe ideeën om zowel leisure als zakelijke gasten te bedienen
 • bijspringen in het restaurant op piekmomenten

Gastvrijheid betekent voor jou nét die stap extra zetten om ervoor te zorgen dat onze gasten Van der Valk verlaten met een glimlach. En:

 • Je hebt minimaal 2 jaar werk ervaring;
 • Je hebt een Mbo 4 werk- en denkniveau;
 • Nederlands & Engels spreken en begrijpen, we maken graag een praatje met elkaar;
 • Helikopterview, want in één opslag weet jij wat er zich afspeelt.
 • In het bezit of bereid om BHV te halen

WAAROM WE BIJ VAN DER VALK STRALEN

Werken bij Van der Valk betekent: werken in de meest sfeervolle omgeving, de leukste collega’s en volop doorgroeimogelijkheden. We werken hard om ervoor te zorgen dat gasten een fantastisch ver­blijf ervaren. Natuurlijk maken we ook veel plezier met elkaar!

Nog niet overtuigd? Hier nog een aantal redenen om op deze vacature te solliciteren:

 • Een functie binnen een familiebedrijf met een gezellige werksfeer waar teamwork de basis van het succes is;
 • Een bruto maandsalaris afgestemd op jouw ervaring en capaciteiten;
 • Een Family&Friends membercard die jou korting geeft op o.a. overnachtingen en in onze restaurants;
 • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband, als je belooft terug te komen;
 • Reiskostenvergoeding vanaf 10 km enkele reis;
 • Gratis sporten in onze eigen sportschool;
 • Regelmatig gezellige personeelsborrels;

LEER ONS KENNEN!

Van der Valk Hotel Amersfoort – A1 maakt onderdeel uit van het grootste horeca familiebedrijf van Nederland. Dit hotel valt met een aantal andere hotels in het binnen- en buitenland onder de holding Van der Valk International (VDVI). Onder VDVI vallen nog 9 andere hotels in Nederland: Hotel Hoorn, Hotel Gorinchem, Hotel Lelystad, Hotel Leusden-Amersfoort, Hotel Tiel, Hotel 's-Hertogenbosch-Vught, Hotel Nuland-’s-Hertogenbosch en Hotel Noordwijk. Daarnaast nog 11 hotels in Duitsland, 2 hotels in België, 1 hotel in Spanje en 1 hotel op Bonaire.

KLAAR OM TE STARTEN?

Solliciteer via onderstaande knop en wellicht zien wij elkaar snel tijdens een heerlijke kop koffie!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Contact

Heb je een vraag die niet kan wachten? Wij houden ook niet van wachten, dus app ons gerust!

Een van jouw toekomstige collega's zal jou hier te woord staan.